Drágakő Maraton

Online pontgyűjtő verseny az általános és középiskolák között a 2021/2022-es tanév során

TUDNIVALÓK, FONTOS INFORMÁCIÓK

Miről szól a verseny?

Pontgyűjtő verseny, melynek a végén a Fáy Digitális Oktatási Portálon a legtöbb rubint összegyűjtő 5 általános és 5 középiskola nyeri meg az egyenként 100.000 Ft díjat.

Meddig tart a verseny?

A rubingyűjtés egész tanévben lehetséges, a 2021.09.01. és 2022.06.14. éjfél közötti időszakban összegyűjtött rubinok számítanak a verseny lezárásakor.

Hogyan tudok jelentkezni?

A versenyre nem kell külön jelentkezni. Akik tananyagot igényelnek tőlünk és regisztrálnak min. 3 fő pedagógussal és 3 osztállyal egy intézményből, azok automatikusan részt vesznek a versenyben is.

Kiknek szól a verseny?

Általános iskolás és középiskolás pedagógusok és diákjaik szállhatnak versenybe és gyűjthetik intézményeik számára a rubinokat.

;

Mik a részvétel feltételei?

Egy intézményből min. 3 fő pedagógussal és 3 osztállyal (min. 50 fő) kell regisztrálni az ingyenes Fáy Digitális Oktatási Portálra. Tanári és diák regisztrációért kattintson a „Jelentkezés” menüpontra.

;

A diákok hogyan tudnak pontot gyűjteni?

A kurzusok során feltett kvízkérdésekre adott helyes válaszok után jár a rubin, egy kurzusért maximum 5 darab. Az ismételt kitöltés esetén a jobb eredmény számít, tehát ha másodjára több helyes válasz érkezik a kvízkérdésekre, az összegyűjtött rubin is több lesz.

A kurzusok kiosztását oktatásszervezőinktől tudják igényelni. A tananyagigénylő lapot megtalálják a „Jelentkezés” menüpont alatt, a „Letölthető dokumentumok” gombra kattintva. Az oktatas@otpfay.hu e-mail-címre megküldött kitöltött tananyagigénylő lap alapján oktatásszervezőink 2-5 napon belül kiosztják a kért kurzusokat.

;

Pedagógusként hogyan tudok pontot gyűjteni az intézményemnek?

Pedagógusként a kvízkérdések megválaszolásáért ugyanúgy rubin jár, a tananyag csoportos nézetben történő megtekintéséért pedig (tehát az osztálynak kivetíti a pedagógus a tanórán, és együtt dolgozzák fel a tananyagot a diákokkal) 20 rubint kap egy pedagógus.

A tananyagok igénylését követően végezze el a kurzusokat minél több osztállyal, vegyenek részt élőben közvetített stream előadásokon, mert minden csoportos nézetben megtekintett tananyagért vagy stream előadásért 20 rubin jár a pedagógusnak, így az adott intézménynek.

Az ismétlésért (többszöri kivetítés) gyémántot is kapnak a pedagógusok, amelyeket az „Áruház” menüpont alatt kisebb nyereményekre is beválthatnak, bármikor a tanév során.

;

Mi alapján lesz az eredményhirdetés?

A tanév végén az intézményeknek összegyűlt rubinok alapján az első 5 legtöbb rubint összegyűjtő általános iskola és 5 középiskola nyeri a 100.000 Ft nyereményt, így összesen 10 x 100.000 Ft kerül kiosztásra.

;

Mire használhatom fel a nyereményt?

A nyertes intézmény a pénzösszeget az adott iskola tanulói javára fordíthatja, például iskolai programokra, bútorra, felszerelésre, sporteszközre, tankönyvekre.

Kérjük kattintson ide a játékszabályzat letöltéséhez!

2021/2022 tanév verseny játékszabályzat