Szervezési információk

Tanári és diák regisztráció

Tanári regisztráció – osztályszintű feldolgozás

Kapcsolatfelvétel

Írjon az oktatas@otpfay.hu e-mail-címre, ahol kollégáink segítenek abban, hogy a tananyagok minél hamarabb elérhetőek legyen az Ön számára. Olvasson tovább, hogy értse a szervezési folyamatot.

Intézményi GDPR-megállapodás

Csoportok, osztályok jelentkezésekor intézményi adatvédelmi megállapodás megkötése szükséges, amelyre a GDPR-szabályozások miatt van szükség. Ezzel semmilyen kötelezettséget nem vállal az intézmény, csupán azért fontos, mert a rendszeren belül a pedagógusok és az alapítványi munkatársak is rálátnak a diákok iskolai adataira. Az e-mail-címeket semmilyen formában nem használjuk fel és nem továbbítjuk harmadik fél számára.
A megállapodást aláírva, lepecsételve, két példányban szükséges visszapostázni az alábbi címre:
OTP Fáy András Alapítvány, Oktatásmenedzsment
1068 Budapest, Benczúr utca 26.

Letölthető dokumentumok

Regisztráció

Tanárként Ön regisztrálhat önállóan az alábbi linken, de ilyenkor még csak egy tananyagok nélküli felhasználói fiókba érkezik. A következő két menüpont (Tananyagigénylés/Stream előadásra jelentkezés) segíti Önt a további lépésekben.

Amennyiben azt szeretné, hogy diákjai önállóan végezzék el a kurzusokat, az alábbi linket küldje el a tanulók számára. Tanulói regisztrációs link:

Tanári regisztráció

Tananyagigénylés

Sikeres regisztráció után a kiválasztott tananyagokat a Tananyagigénylő lapon kérheti. Intézményenként elég egy jelentkezési lapot kitölteni, erre az összes osztály igényét fel tudja vezetni. A lap beérkezése után oktatásszervezőnk 2-5 napon belül elérhetővé teszik Ön és diákjai számára kért tananyagokat.

Letölthető dokumentumok

Stream előadásra jelentkezés

Élőben közvetített előadásra is jelentkezhet tanítványaival, a Stream jelentkezési lap visszaküldésével. (ld. Letölthető dokumetumok aloldal.) Az időpont kiválasztásánál az Ön igényeihez is tudunk igazodni. Kérjük, hogy a jelentkezési lap leadásakor minimum 10 nappal későbbi időpontot jelöljön meg vagy érdeklődjön szabad időpontjaink felől!

KAPCSOLATFELVÉTEL

A programhoz való csatlakozáshoz és további segítségért kérjük,
töltse ki az alábbi űrlapot!
Oktatásszervezőink készséggel válaszolnak kérdéseikre.