
Mi legyek?
10.00 Ft
Meglévő szabad helyek száma: 20
Összefoglaló
Az Élelmiszer-, vegyiáru eladó képzés során a résztvevők megtanulják a kereskedelmi egységekben hogyan kell kiszolgálni és tájékoztatni a vásárlókat. Megismerkednek az eladásra kerülő áruk átvételével, raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével, eladótéri kihelyezésével, értékesítésével kapcsolatos feladatokkal. Elsajátítják a kereskedelmi egység szabályszerű működésével kapcsolatos eladói feladatokat.
Az Élelmiszer-, vegyiáru eladó sikeres vizsgája után megkezdődik a Boltvezető tanfolyam anyagának elsajátítása, mellyel a résztvevők képessé válnak kisvállalkozást létrehozni/működtetni/megszüntetni. A résztvevők megtanulják irányítani, szervezni és ellenőrizni a bolt működését, biztosítani az áru- és vagyonvédelmet, illetve ellátni a bolt szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat, biztosítani a személyi és tárgyi feltételeket. Elsajátítják a kisvállalkozásokra jellemző marketing eszközöket, illetve azok alkalmazását.
Kinek ajánljuk?
Aki szeretne boltban dolgozni
Tematika
1. nap Kereskedelmi ismeretek
- FEOR 5111 Kereskedő
Ajándékkereskedő, Dohányáru-édesség kiskereskedő, Dohány-bazárkereskedő, Drogériai kereskedő, Édesség kereskedő, Élelmiszer-, vegyiáru kereskedő, Építőanyag kereskedő, Fodrászcikk kereskedő, Használtcikk-kereskedő, Háztartásifelszerelés-kereskedő, Hírlapárus, trafikos, Kultúrcikk-kereskedő, Rádiótelefon kereskedő, Vegyes iparcikk kereskedő, Vegyeskereskedő, Áruházi osztályvezető, Áruházi részlegvezető, Szupermarket részlegvezető, Ajándékkereskedő - FEOR 1333 Kereskedelmi tevékenységet folytató egység vezetője
Boltvezető
2. nap Áruismeret
Oktatott modulok Boltvezető képzés
- 11508-12 Az áruforgalom tervezése, irányítása, elemzése
- 11394-12 Kisvállalkozások működtetése